nedeľa 22. marca 2009

Československá Koliba v Queense

Konečne sme boli v Slovenskej reštaurácii a bolo to super :)

Barmanky boli všetko Slovenky, ale teda dosť poameričtené. Keď som tam vošiel a spýtali sa ma že aké pivo si dám (po slovensky), tak to bol že dosť fajn pocit :) Celkove mi niečo nesedelo, potom mi došlo ze barmanky a časníčky sú mrte nevtieravo milé! :) Fakt že nezvyk.

Dali sme Staropramen, ja kapustnicu a sviečkovú s knedľami (OMG!), Eva naložila Hovädzi vývar a vepřo knedlo zelo, vraj dokonalé.

Boli sme tam so Slovákom (konečne sme jedného našli), Českou, Talianom a Izraelcom, títo boli už viackrát a neskutočne sa namotali na to jedlo :)

No nádherný večer v Queense, kde ulice vyzerajú presne ako v GTA :) Určite sa tam ešte vrátime, atmosféra výborná, pivečko a becher fajné (mali 4 druhy CZ piva, žiaľ v daný večer žiadne SK).

Neodpustím si - jediný celkom maličky zádrhel bol, keď sme chceli na konci platiť "každý zvlášť" čo je úplne bežné že sa jedlo rozpočíta na 4 kreditky, prípadne CZ-style, že diktuješ čo si mal a čašní ti oznámi sumu. Vtedy sa v energickej slovenskej deve ozvali domáce pudy a obviňujúcim tónom nám vysvetlila, že to musíme povedať dopredu a že ona by to teraz musela rozpočítavať (wtf? :))

Tým sme si nijako nenechali pokaziť náladu a do skorého videnia :) Bohemian Hall & Beergarden, ktorá je blok odtiaľ navštívime tiež, ale toto jedlo bolo naozaj fenomenálne :)

Linka na reštauráciu:

http://www.kolibarestaurant.com/Home.htm